Boligpartner forhandler

Rajo Eiendom og Bolig AS er nå forhandler for Boligpartner i Lofoten

Vårt søsterselskap Rajo Eiendom og Bolig har inngått avtale med Boligpartner som forhandler av deres produkter, både eneboliger, fritidsboliger og flermannsboliger i Lofoten.

Boligpartner har som første samarbeidsprosjekt stått for prosjekteringen av, og skal levere fritidsboliger i rorbustil og tomannsboliger til vårt prosjekt på Reineholmen. Selve byggingen utføres av egne snekkere i Rajo Eiendom og Bolig eller med hjelp av innleide snekkerlag.

Oversiktsbilde over nye naust og boliger

I tillegg til prosjektet på Reineholmen annonseres nå nye boliger i vårt felt Bergsrudsvingen like utenfor Kabelvåg. Her skal det bygges moderne enebolig og flermannsboliger fra Boligpartner. Se gjerne vår salgskontorside på boligpartner.no:

Børge Olsen i vårt nye boligfelt Bergsrudsvingen

Rajo har ansatt Børge Olsen som skal være selger/Boligkonsulent. Ta gjerne kontakt med han om du ønsker informasjon om boliger eller fritidsboliger. Børge kan nås på tlf 915 55 701 eller mail borge.olsen@boligpartner.no

I tillegg til Børge har Rajo ansatt 1 byggeleder/prosjektleder og 5 dyktige snekkere. Er du interessert i å ta del i vårt team med utvikling av nye og spennende prosjekter søker Rajo etter enda flere snekkere.

Vi jobber også med andre tomteområder i Lofoten, og det kommer etter hvert annonser på nye spennende felt som vi skal bygge i. Så følg med!